Ontdek de omgeving

Het centrum van Nieuwegein

Het centrum van Nieuwegein met meer dan 150 winkels  is in 2015 compleet verbouwd. Ook is er het overdekte winkelcentrum City Plaza. Nieuwegein heeft ook een stadstheater en kunstencentrum de KOM en een eigen bioscoop. De voorzieningen in het centrum zijn vanuit James snel te bereiken.

 

Nieuwegein

 

 

Natuur om de hoek

In James woon je vlakbij de natuur. De Bossenwaard bij Vreeswijk, die aan de Lek grenst, is een prachtig natuurgebied en in Nieuwegein zelf liggen het IJsselbos en Park Oudegein. Ook grenst aan Nieuwegein de skipiste die het hele jaar open is. Deze piste ligt op de Nedereindseberg, die in de zomer een mooi park is. Tevens kan je heerlijk wandelen op Fort Jutphaas en genieten van een wijntje bij het Wijnfort.

 

James Apartments - Locatie

 

Goed bereikbaar

Nieuwegein ligt aan de rivier de Lek en grenst aan gemeenten IJsselstein, Vianen, Houten en de stad Utrecht. De gemeente is goed te bereiken via tal van snelwegen in de buurt. 
Er is in Nieuwegein een sneltram die de gemeente met Utrecht en IJsselstein verbindt. Met de tram ben je zo op Utrecht Centraal. En met de auto ben je in een paar minuten op de A2, A12 of A27. De bushalte richting Utrecht ligt tegenover James.

 

Meer informatie