Dit mag je verwachten van James

Het gebouw

Het kantoorgebouw aan de Wattbaan 50 in Nieuwegein wordt totaal getransformeerd: overal nieuwe hardhouten kozijnen en puien, nieuwe gevels met hout en wit stucwerk en een nieuw ingericht buitenterrein met fietsenberging en volop parkeren. Ook binnen wordt alles vernieuwd. In het gebouw vind je de gezamenlijke lounge waar altijd wel wat te beleven is en op het dakterras kun je heerlijk relaxen, borrelen en genieten van de ondergaande zon met uitzicht op de Utrechtse Dom.

James Apartments

 

James Apartments


De appartementen

De 47 koopappartementen variëren in grootte van 50 m2 tot 85 m2. Het zijn één, twee of driekamerappartementen met een groot balkon van ca. 9m2 of een tuin tot wel 95m2 ! Alle appartementen worden opgeleverd met een moderne Bruynzeel keuken met Siemens inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een separaat toilet, een inpandige berging en een externe berging meestal op je eigen verdieping. Parkeren doe je op eigen terrein. Je fiets stal je in de gezamenlijke fietsenberging.

 

Artist Impression - James Apartments

Lounge Impressie

Artist Impression - James Apartments

Dakterras Impressie

 

Interieurimpressies Bnr 5

Interieur impressie bnr 5

Interieurimpressies Bnr 6

Interieur impressie bnr 6

 

 

Interieurimpressies Bnr 19

Interieur impressie bnr 19

 

 

Complete keuken

In James Apartments krijg je maximale kwaliteit: een complete Bruynzeel keuken met 5 Siemens apparaten. In de Bruynzeelshowroom in Utrecht kun je uiteraard je specifieke keukenwensen vervullen. Zonder meerprijs kun je kiezen uit een bepaalde reeks aanrechtbladen, meerdere keukenfronten en verschillende kleuren.

 

 

keuken james

10 jaar garantie

 

Meer informatie