James helpt je op weg

Doorloop deze stappen op weg naar je nieuwe appartement

 

Ik neem je graag mee op een ontdekkingstocht door het nieuwe appartementencomplex en help jou een keuze te maken uit één van de 47 koopappartementen met een ruime tuin of een groot balkon. Ook de weg naartoe wil ik je van dienst zijn. Van een eerste kennismaking tot en met de oplevering van jouw fonkelnieuwe appartement doorloop je namelijk een aantal stappen. Op elk punt in het traject kun je persoonlijke en financiële keuzes maken en zo jouw eigen droomappartement vormgeven. Ik help je bij elke stap in het proces zodat je je kan richten op de leuke dingen van een nieuw appartement.

Bekijk hieronder de stappen in jouw reis naar jouw droomappartement.

 

 

 
 

 

James Apartments - Stap 1


 

Je maakt kennis met James Apartments. Je bekijkt het plan op de website, hebt misschien al een voorkeur voor een appartement en je schrijft je in als belangstellende. Vanaf nu hou ik je regelmatig op de hoogte van wat er allemaal speelt.

 

 

 

James Apartments - Stap 2


 

De appartementen gaan op woensdag 14 november 2018 in verkoop. We hopen je te mogen ontvangen bij Dynahouse aan Perkinsbaan 11 in Nieuwegein van 18.00 tot 19.30 uur. Tijdens de Start Verkoop ontvang je als eerste de verkoopdocumentatie en kun je je verder laten informeren over de mogelijkheden van de appartementen. De makelaars zijn aanwezig voor al je vragen en voor al je financiële vragen helpt onze financieel adviseur je graag. Na de Start Verkoop is er twee keer de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het gebouw. Op 20 november (van 17.00 tot 18.30 uur) en op 24 november (van 11.00 tot 13.00 uur) ben je van harte welkom aan de Wattbaan 50 in Nieuwegein om zelf de sfeer te komen proeven.

 

 

 

James Apartments - Stap 3


 

De appartementen worden toegewezen. Ben jij een van de gelukkigen? Dan nodigen we je uit voor een verkoopgesprek. Je bespreekt je wensen, de opties die je graag wilt en je tekent de Koop- en Aannemingsovereenkomst.

 

 

 

James Apartments - Stap 4


 

Een leuke tijd breekt aan. Je bezoekt showrooms van keuken- en sanitairleveranciers en bekijkt de verschillende afbouw. Heb je je keuzes gemaakt, dan verloopt het offertetraject via de Wooncoach van de aannemer. Jij hoeft alleen maar te kiezen.

 

 

 

James Apartments - Stap 5


 

Is de omgevingsvergunning onherroepelijk heeft Woningborg het plan geaccepteerd en is meer dan 70% van de woningen verkocht? Dan gaan de hypotheekstukken naar de notaris en maak je een afspraak voor de hypotheekakte.

 

 

 

James Apartments - Stap 6


 

Je appartement is klaar. Je krijgt de sleutel en je kunt verhuizen. We wensen je heel veel woonplezier in James Apartments.

 

Meer informatie